Image Alt

Over ons

Da Mario

Over ons

Restaurant Da Mario is al jaren een begrip in Deventer. Hier kun je genieten van heerlijke traditionele Italiaanse gerechten. Veel Deventenaren kwamen hier al als kind en komen hier nog steeds regelmatig om een hapje te eten. Vraag aan iemand in Deventer waar Da Mario is en deze zal je meteen de weg kunnen uitleggen naar het restaurant in de Vleeshouwerstraat.

De keuken is al jaren op een hoog niveau, maar tegelijkertijd ook toegankelijk voor iedereen. Je kunt een overheerlijke pizza uit de originele houtoven eten en een glaasje wijn drinken. Ook is het mogelijk een mooie osobucco te eten, waarvan sommige Italianen zeggen dat deze beter is dan in Italië zelf. Bij die mooie osobucco kunt u vervolgens een aantal uitstekende Italiaanse wijnen drinken. Op onze wijnkaart staan onder andere een Ammarone en een barollo van uitzonderlijke klasse.

Bij Da Mario kun je gezellig met z´n tweeën komen eten, maar ook voor groepen is Da Mario uitermate geschikt. Uiteraard kunt u in dat geval met Da mario een menu of een ander arrangement afspreken.

Vleeshouwerstraat 4
7411 JN Deventer
0570 619 393
info@damario.nl
Open: 16:30 – 22:30 uur